Categoria: fàcil
INGREDIENTS:
- 4 patates grans
- 200 gr de botifarra negra
- 4 talls de cansalada curada (no bacon, ni cansalada fumada)
- 1 gra d’all
- aigua
- sal i pebre
PREPARACIÓ:
- Pelar les patates, tallar-les a daus grans i bullir-les en aigua amb sal uns 15-20 minuts.
- Escórrer les patates i reservar-les.
- Tallar dos talls de cansalada per la meitat, i els altres dos a tiretes o dauets.
- En una paella amb molt poc oli, saltejar les tiretes de cansalada i les mitges cansalades fins que quedin daurades. Retirar les mitges cansalades i guardar-les.
- A la mateixa paella, afegir-hi el gra d’all picat molt fi i la botifarra sense pell. Deixar-ho que es vagi desfent mentre ho remenem perquè no s’enganxi.
- Incorporar les patates, aixafar-ho amb una forquilla o espàtula de fusta i anar-ho barrejant bé. Salpebrar al gust.
- Apujar una mica el foc perquè faci crosteta i ja ho tenim.
- Servir calent, amb la cansalada que havíem reservat de decoració.