Patates emmascarades

Categoria: fàcil

INGREDIENTS:

  • 4 patates grans
  • 200 gr de botifarra negra
  • 4 talls de cansalada curada (no bacon, ni cansalada fumada)
  • 1 gra d’all
  • aigua
  • sal i pebre

PREPARACIÓ:

  1. Pelar les patates, tallar-les a daus grans i bullir-les en aigua amb sal uns 15-20 minuts.
  2. Escórrer les patates i reservar-les.
  3. Tallar dos talls de cansalada per la meitat, i els altres dos a tiretes o dauets.
  4. En una paella amb molt poc oli, saltejar les tiretes de cansalada i les mitges cansalades fins que quedin daurades. Retirar les mitges cansalades i guardar-les.
  5. A la mateixa paella, afegir-hi el gra d’all picat molt fi i la botifarra sense pell. Deixar-ho que es vagi desfent mentre ho remenem perquè no s’enganxi.
  6. Incorporar les patates, aixafar-ho amb una forquilla o espàtula de fusta i anar-ho barrejant bé. Salpebrar al gust.
  7. Apujar una mica el foc perquè faci crosteta i ja ho tenim.
  8. Servir calent, amb la cansalada que havíem reservat de decoració.

Deixa un comentari