Pastís de patata i tonyina

pastis de tonyina - petit

Categoria: fàcil

INGREDIENTS:

  • 4 patates grans
  • 4 ous
  • 1 llauna d’olives verdes
  • 1 pot de pebrot escalivat (o millor encara si és fet a casa)
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 1 pot d’anxoves
  • Salsa de tomàquet
  • Maionesa
  • Aigua i sal

PREPARACIÓ:

  1. Pelar les patates, tallar-les a trossos grans i bullir-les amb i agua i sal
  2. Mentrestant, picarem la resta d’ingredients del farcit.
  3. Fer els ous durs, bullint-los en aigua amb sal durant 10 o 12 minuts. Refredar-los amb un raig d’aigua freda. Pelar-los, reservar-ne un sencer (seran per decorar), i la resta picar-los petits i reservar.
  4. Picar mig pot d’olives i reservar. La resta d’olives, les guardem per decorar.
  5. Guardar unes 12 tires de pebrot (també per decorar) i picar la resta.
  6. Barrejar la tonyina amb els ous, olives i pebrot picats.
  7. Quan les patates ja siguin cuites, colar-les i aixafar-les en un bol fins a fer un puré.
  8. En una safata, posar una capa de puré de patata, una cap de farcit pel damunt i una altra capa de puré.
  9. Decorar amb les tires de pebrot, les olives i l’ou que havíem reservat, i les anxoves.
  10. Deixar refredar i servir fred, acompanyat de salsa de tomàquet i maionesa.
Anuncis

One thought on “Pastís de patata i tonyina”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s