Galetes de mantega

IMG_8377

Categoria: fàcil

INGREDIENTS:

  • 200 g. de mantega
  • 2oo g. de sucre
  • 500 g. de farina
  • 125 cl. d’aigua
  • 1/2 sobre de llevat en pols
  • Un pessic de sal

PREPARACIÓ

  1. En una cassoleta, escalfeu l’aigua, el sucre, la mantega i un polsim de sal. Aneu remenant fins que la mantega es fongui completament. Retireu del foc i deixeu refredar durant 20 minuts aprox.
  2. En un bol gran, barregeu la farina i el llevat. Afegiu-hi la mantega amb sucre líquida i remeneu-ho bé, primer amb una cullera de fusta i després amb les mans.
  3. Feu una bola amb la massa, emboliqueu-la amb paper film, i deixeu que reposi durant 3 hores en fred.
  4. Passada aquesta estona, ja la podeu allisar, amb l’ajuda d’un corró, damunt d’un marbre enfarinat.
  5. Talleu les galetes amb els motllos i poseu-les sobre la safata del forn, amb paper vegetal perquè no s’enganxin.
  6. Coeu durant 12 min. a 180ºC. Quan estiguin fetes, deixeu-les refredar sobre d’una reixeta.
  7. És laboriós, però val la pena. Queden molt bones!! Que vagi de gust!
Anuncis

One thought on “Galetes de mantega”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s