Categoria: molt fàcil
INGREDIENTS: ( per a dues persones )
- 200 g d’espagetis negres
- 1 ceba petita
- 100 g de gambes petites pelades
- 2 alls
- un pot petit de tomàquet triturat
- Sal i oli d’oliva
PREPARACIÓ:
- En una paella, afegir una rajolí d’oli d’oliva, i fregir-hi les gambes. Retirar-les.
- Tallar la ceba a daus molt petits, i posar a fregir a foc lent en la mateixa paella que em fet servir abans.
- Quan comenci a posar-se tova, afegir-hi els alls tallats a làmines finetes. Esperar a que es dori la ceba i els alls.
- Abocar el tomàquet sofregit, i afegir una mica de sal al gust. Remanar. Afegir les gambes cuites i deixar que faci xup-xup tot junt.
- En una olla, portar l’aigua a ebullició i afegir els espagetis. Quan estiguin fets, s’escorren i s’afegeix el sofregit amb les gambes. Remanar i servir.
- Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.