Gelat de crema

Categoria: fàcil

És l’especialitat de la meva àvia a l’estiu 🙂

INGREDIENTS:

  • 600 ml de llet sencera
  • 3 o 4 rovells d’ou
  • 150 gr sucre
  • 1 llimona
  • 1/2 branqueta de canyella

PREPARACIÓ

  1. Per fer la crema, s’han de batre els ous amb el sucre en una olla (després ho posarem al foc). Afegir-hi la llet i remenar-ho bé.
  2. Pelar la llimona i posar-la a l’olla juntament amb la mitja barra de canyella. Posar-ho al foc mig, anant remenant, i quan comenci a bullir, tancar el foc i seguir remenant una estona més.
  3. Deixar-ho refredar, posar-ho en un pot ample i posar-ho al congelador. Al cap de 2 o 3 hores, si es comença a congelar pels costats, es passa la batidora de pal, i es deixa al congelador. Al cap d’unes hores, es repeteix la mateixa operació (sinó quedaria un bloc, com un glaçó).
  4. Es deixa congelar, i llest.

Consell meu: amb maduixetes de bosc està boníssim!!!!!

One thought on “Gelat de crema”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s