Daus de salmó amb cebetes i patata

 

Categoria: fàcil

INGREDIENTS:

  • 1 porció de salmó sense espines ni pell
  • 4 cebetes tendres baby
  • 1 patata petita
  • 1/2 brick de crema de llet lleugera
  • sal i oli

PREPARACIÓ:

  1. Talleu les cebetes i sofregiu-les amb una mica d’oli.
  2. Mentrestant, peleu i tallet la patata a daus, i coeu-la al microones, tapada amb paper film foradat, durant 2’5 min. No cal que quedi del tot cuita.
  3. Afegiu la patata a la ceba i deixeu coure tot junt uns minuts més.
  4. Talleu el salmó a daus i incorporeu-lo a la ceba i la patata. Deixeu coure 1 ó 2 minuts.
  5. Finalment, afegiu la nata, remeneu, i ja ho podeu servir. Que vagi de gust!

 

2 pensaments sobre “Daus de salmó amb cebetes i patata”

  1. Aquest salmó té una bona pinta. Em sembla que és una manera de amorisir el gust d’aquest peix. Gràcies per la receta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s