Espaguetis negres amb angules

Categoria: molt fàcil

INGREDIENTS:

  • espaguetis negres (amb tinta de sèpia)
  • un paquet d’angules refrigerades
  • Salsa de tomàquet
  • 1 ceba
  • aigua, sal i oli

PREPARACIÓ:

  1. Poseu aigua salada a bullir en una cassola.
  2. Mentrestant, talleu la ceba i sofregiu-la en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui transparent, afegiu la salsa de tomàquet i deixeu una estoneta més al foc. A continuació, incorporeu les angules.
  3. Quan l’aigua ja bulli, poseu-hi els espaguetis i deixeu bullir el temps indicat en el seu propi envoltori.
  4. Serviu la pasta acabada de fer amb la salsa d’angules per damunt. Que aprofiti!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s