Categoria: curra-t’ho una mica
INGREDIENTS:
- 200 g. de galetes Maria
- 70 g. de mantega
- 200 g. de formatge cremos
- 50 ml. de Baylies
- 200 ml. de nata per a montar
- 60 g. de sucre galsse
- 2 cullerades de gelatina neutra en pols
- 1/2 got d’aigua
- 100 gr. de xocolata per a fondre
- 2 cullerades de mantega
- un rajolí de nata per a montar
PREPARACIÓ:
- Aixefar les galetes, fondre una mica la mantega i remanar-ho.
- Escampar la massa de galeta per el fons del motlle que farem servir, pressionant perquè quedi una massa forta.
- Bullir l’aigua i afegir la gelatina. Deixar refredar.
- Amb la nata molt freda montar-la amb unes barilles.
- Afegir a la nata el formatge cremos, el sucre glasse, el Baylies i la gelatina. Quan estigui tot ben barrejat abocar-ho en el motlle.
- Fondre la xocolata amb les dues cullerades de mantega i un rajolí de nata líquida. Escampar per damunt del pastís amb l’ajuda d’una espatula.
- Deixar a la nevera unes 4 hores. Bon profit!
uauuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Muntsa, quin dia vens?