Mar i muntanya

Categoria: Festa Major

INGREDIENTS:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 8 escamarlans
  • 2 cebes grans
  • 1 all
  • 1 ramet de julivert
  • 1 got de vi blanc
  • 2 gots de brou de peix
  • atmetlles
  • avellanes
  • 2 galetes
  • sal, oli i pebre negre

PREPARACIÓ:

  1. Rentar els escamarlans i posar-los a la cassola amb oli,  sal i pebre. Retirar-los.
  2. Posar a la cassola les cuixes de pollastre salpimentades i rostir-les al gust. Retirar-les.
  3. Picar les cebes i daurar-les a la mateixa cassola. Afegir l’all i el julivert picat.
  4. Tirar-li el vi blanc, i deixar-lo evaporar a foc fort.
  5. Afegir les cuixes, escamarlans i el brou de peix. Deixar a foc lent durant uns 15 minuts.
  6. Fer la picada amb les atmetlles, avellanes i les galetes.
  7. Abocar la picada per damunt les cuixes i escamarlans, i deixar fer xup-xup 5 minuts.
  8. Espero que us agradi.

3 pensaments sobre “Mar i muntanya”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s